Vitaliteitscheck

Een baan die energie geeft, dat willen we allemaal. Maar misschien heb je werk dat je vaak meer energie kost dan je zou willen. Veranderingen in de organisatie en de maatschappij zijn van invloed op je baan en misschien vraag je jezelf regelmatig af of je het werk nog goed aankunt. Hoe kun je met voldoende energie blijven werken? In een Vitaliteitscheck zetten we samen op een rij wat goed gaat, waar je knelpunten ervaart (in jezelf of de organisatie) en waar verbetering mogelijk is. 

Vitaliteitscheck

De Vitaliteitscheck is een uitgebreid gesprek met een adviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding. De volgende onderwerpen worden besproken:

  • Huidige functie en werksituatie
  • Competenties en ontwikkeling
  • Motivatie, waarden en drijfveren
  • Energiegevers en energievragers
  • Gezondheid en balans werk/privé
  • Adviezen voor te ondernemen actie

Werkwijze

Voorafgaand aan de Vitaliteitscheck ontvang je per mail een uitgebreide vragenlijst betreffende de werksituatie. Deze vragenlijst helpt je om meer inzicht te krijgen in je situatie en eigen wensen en verwachtingen concreet te formuleren. De ingevulde vragenlijst vormt het vertrekpunt voor het gesprek. Daarnaast worden er tijdens de sessie, indien relevant, passende instrumenten ingezet op het gebied van competenties, drijfveren of loopbaanwaarden.

Resultaat

Aan het eind van de Vitaliteitscheck heb je inzicht in de huidige werksituatie, energiegevers en energievragers en mogelijkheden om het welbevinden in de baan te versterken. Ook kan vanuit de Loopbaancheck de wens ontstaan voor een uitgebreidere en nog concretere heroriëntatie op de loopbaanontwikkeling. In dit geval kan informatie gegeven worden over het Vitaal Verder Traject, Loopbaantraject en Coaching. De Vitaliteitscheck wordt in dit geval niet in rekening gebracht, maar gezien als kennismakingsgesprek voor een vervolgtraject. 

Tarief

Regulier tarief: € 250 exclusief BTW
Particulier tarief: € 200 exclusief BTW

Vraag vrijblijvend informatie aan

 
 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring