Vitaal Verder

Je bent reeds langere tijd werkzaam en wilt graag met plezier blijven werken. Toch mis je regelmatig de bezieling in je werk. "Wat inspireert mij nog in mijn baan? Hoe kan ik mijn baan zo vormgeven dat ik met vernieuwde energie verder kan?" Vitaal Verder helpt je om stil te staan bij deze vragen. Onder begeleiding van een coach werk je aan jouw persoonlijke leerdoelen en leer je, waar nodig, jezelf of je baan bij te sturen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voordat je je aanmeldt voor een Vitaal Verder traject, vindt er een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats met een loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding. Wij bieden trajecten op maat en vinden het belangrijk om aan te sluiten bij jouw wensen en verwachtingen. Daarom wordt in dit gesprek gekeken naar jouw vertrekpunt: waar sta je nu en waar wil je naar toe? Wat heb je nodig om dit proces te laten slagen? Ook informeren wij je in dit gesprek over onze werkwijze en methodieken.

Werkwijze

Tijdens het Vitaal Verder traject doorloop je een gedegen programma met opdrachten en (online) testen op het gebied van persoonskenmerken, loopbaanwaarden, competenties, kernkwaliteiten, werkvelden en beroepen. Ook vindt een baanvitaliteitsonderzoek plaats. De uitkomsten hiervan worden tijdens de sessies besproken. Vitaal Verder bestaat uit 6 sessies.

Doelstelling

Doelstelling van het Vitaal Verder traject is dat je zicht krijgt op het eigen functioneren en op mogelijke factoren die een rol spelen bij de mate van welbevinden in je baan. Dit kan resulteren in het formuleren van doelstellingen en/of ontwikkelpunten waaraan gewerkt kan worden, teneinde gemotiveerd en met hernieuwde energie de functie te vervullen.

Tarief

Regulier tarief: € 1.200 exclusief BTW
Particulier tarief: € 960 exclusief BTW

Het tarief is op basis van 6 sessies exclusief het kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Het tarief voor een eventuele rapportage bedraagt € 150 exclusief 21% BTW. 

Vraag vrijblijvend informatie aan

 
 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring