Workshop Sterk in je werk (special!)

“Waar loop jij tegen aan in je baan?!”

De pensioenleeftijd stijgt en we werken langer door. Hoe blijf je stress de baas en houd je voldoende energie om je werk te blijven doen?

Je werk is net als een paar schoenen. Soms passen ze prima, maar soms wringen ze ook behoorlijk. Je loopt op je tenen in het werk. Waar wringt bij jou de schoen?


Woensdagavond 13 maart in Zwolle (gratis!) 

Wieten Schoencomfort & Van Dam Loopbaanbegeleiding organiseren op woensdagavond 13 maart de informatieve workshop “Waar loop jij tegen aan in je baan?!”. Deze workshop helpt jou om met hernieuwde energie te blijven werken. In de Zwolse schoenenzaak van Wieten schoencomfort verwelkomen wij jou graag met koffie & thee. Vervolgens start het interactieve programma met een presentatie en veel praktische tips. Na afloop is er voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen, maar een paar nieuwe schoenen passen mag natuurlijk ook! De workshop start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. Deelname is gratis en het aantal plaatsen is beperkt!

“Een unieke workshop in een unieke ambiance!”

Wil je meer weten of direct instappen?

 
 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring