Workshop Sterk in je werk (gratis!)

Ervaar jij ook weleens vermoeidheid en stress in je baan? Of merk je dat je werk toch niet zoveel energie meer geeft als vroeger? Hoe vitaal en inzetbaar ben jij (eigenlijk) als medewerker? Terechte vragen, die goed zijn om eens bij stil te staan. Want het is belangrijk om gezond en energiek te blijven in deze steeds snellere en veeleisende arbeidsmarkt en een goede balans te vinden tussen werk en privÚ. Vitaliteit (fitheid) en duurzame inzetbaarheid (plezier en ontwikkeling) zijn de sleutelwoorden voor zowel de werkgever als voor jou als werknemer. Beiden hebben hierin een verantwoordelijkheid. Ben je ge´nteresseerd in wat jijzelf als werknemer kunt doen om hiermee aan de slag te gaan?

Van Dam Loopbaanbegeleiding organiseert regelmatig de gratis workshop Sterk in je werk rondom het thema: Hoe blijf ik met plezier en energie mijn werk doen?
Tijdens deze laagdrempelige en interactieve workshop kun je je eigen loopbaan eens goed tegen het licht houden en onderzoeken waar in de werksituatie mogelijke knelpunten Ún oplossingen liggen om vitaal te blijven. We geven praktische tips en informatie, zodat jezelf in een paar eenvoudige stappen regie kunt nemen over waar je wel invloed op hebt... jezelf. Tijdens de workshop word je ook ge´nformeerd over hoe we je verder kunnen ondersteunen vanuit ons werk als loopbaanadviseurs en is er ruime gelegenheid om vragen te stellen.

Deelname is gratis!

Deelname aan deze workshop is gratis. Houd onze website in de gaten voor nieuwe data en locaties. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!