Workshop Loopbaan op koers (gratis!)

Welke baan past bij mij?

Vertel je op een verjaardag graag over je werk? Het antwoord op deze vraag is vaak een betrouwbare graadmeter voor je werkplezier. Is het antwoord "ja", dan heb je vast een leuke baan waarover je enthousiast kan en wil vertellen. Is het antwoord "nee", dan kun je je afvragen waar dat mee te maken heeft. Mogelijk heb je het niet naar je zin, maar heb je je er allang bij neergelegd. Of is nu toch het moment gekomen dat je echt werk wil maken van je loopbaan? Je wilt graag weer nieuwe energie uit je baan halen. Misschien is het ook tijd voor een nieuwe loopbaanstap? 

In de workshop Loopbaan op koers geven we je inzicht in welke aspecten een rol spelen bij het maken van de juiste loopbaankeuzes en bieden we handvatten voor het maken van een persoonlijk loopbaanplan. Daarnaast informeren we je graag over onze werkwijze bij loopbaanbegeleiding en maak je kennis met onze adviseurs. De workshop is gericht op medewerkers die op dit moment in loondienst werkzaam zijn bij een organisatie.  

Deelname is gratis!

Van Dam Loopbaanbegeleiding organiseert regelmatig de workshop Loopbaan op koers. Deelname aan deze workshop is gratis. Houd onze website in de gaten voor nieuwe data en locaties. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!