Training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden (gratis!)

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt vragen om flexibele en breed inzetbare medewerkers. Voor leidinggevenden ligt er de grote uitdaging om medewerkers te faciliteren in inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling. In een loopbaangesprek, ook wel POP-gesprek genoemd, staat de competentieontwikkeling van de medewerker centraal. Als leidinggevende onderzoek je samen met de medewerker hoe de wensen en mogelijkheden van de medewerker op de wensen en mogelijkheden van de organisatie of daarbuiten kunnen worden afgestemd. 

In de Training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden bieden wij praktische handvatten en gesprekstechnieken voor het voeren van een effectief loopbaangesprek.

Trainingsprogramma

De training bieden wij op maat afhankelijk van de wensen en de groepsgrootte. In de training komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Introductie en kennismaking
  • Past de baan en organisatie optimaal bij de medewerker? En past deze baan over 3 jaar nog steeds? (m.b.v. werkmodel, loopbaanfasen)
  • Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt (m.b.v. functie/branche matrix)
  • Ontwikkeladvies 45+: werkwijze Ontwikkeladvies, rol en belang van de leidinggevende en de organisatie, belemmeringen van de medewerker
  • Trainen van loopbaangesprekken aan de hand van een praktisch gespreksmodel.

De training kan individueel gevolgd worden en duurt 2 uur of in groepsverband (minimaal 3, maximaal 10 deelnemers) en duurt dan één dagdeel van 3 uur. De training verzorgen wij in-company of op een van onze vestigingen.

Training is gratis!

De training wordt volledig gesubsidieerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De subsidieaanvraag verzorgt Van Dam Loopbaanbegeleiding.

Vraag vrijblijvend informatie aan 

 
 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring