Training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt vragen om flexibele en breed inzetbare medewerkers. Voor leidinggevenden ligt er de grote uitdaging om medewerkers te faciliteren in inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling. In een loopbaangesprek, ook wel POP-gesprek genoemd, staat de competentieontwikkeling van de medewerker centraal. Als leidinggevende onderzoek je samen met de medewerker hoe de wensen en mogelijkheden van de medewerker op de wensen en mogelijkheden van de organisatie of daarbuiten kunnen worden afgestemd. 

In de Training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden bieden wij praktische handvatten en gesprekstechnieken voor het voeren van een effectief loopbaangesprek.

De Training Ontwikkeladvies 45+ voor leidinggevenden was een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Helaas is er geen subsidie meer beschikbaar. Wij willen leidinggevenden graag deze training blijven bieden en maken daarom een doorstart met de training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden. 

Trainingsprogramma

De training bieden wij op maat afhankelijk van de wensen en de groepsgrootte. In de training komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Introductie en kennismaking
  • Past de baan en organisatie optimaal bij de medewerker? En past deze baan over 3 jaar nog steeds? (m.b.v. werkmodel, loopbaanfasen)
  • Psychologische contracten in de werkrelatie
  • Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt (m.b.v. functie/branche matrix)
  • Trainen van loopbaangesprekken aan de hand van een praktisch gespreksmodel.

In-company

De training kan in-company gevolgd worden in groepsverband en er kunnen minimaal 3 en maximaal 10 leidinggevenden deelnemen. De training duurt één dagdeel van 3 uur en verzorgen wij bij de opdrachtgever of op een van onze vestigingen.

Tarief

Het tarief bedraagt € 750 exclusief BTW per training. 

Vraag vrijblijvend informatie aan 

 
 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring