Training Loopbaankeuzes

Voor wie?

Mensen die reeds enige jaren werkzaam zijn en zich groepsgewijs wensen te heroriŽnteren op hun loopbaanontwikkeling.

(Telefonisch) intakegesprek

Na de aanmelding voor de Training loopbaankeuzes neemt een trainer van Van Dam Loopbaanbegeleiding contact met je op voor een (telefonisch) intakegesprek. In dit gesprek wordt afgestemd of jouw wensen en verwachtingen en het productaanbod voldoende op elkaar aansluiten.

Trainingsprogramma

Dagdeel 1: Het formuleren van loopbaandoelen
Dagdeel 2: CarriŤretypecasting en favoriete activiteiten
Dagdeel 3: Persoonlijke effectiviteit en centraal motief
Dagdeel 4: BeroepenoriŽntatie en netwerken
Dagdeel 5: Creatieve loopbaanplanning en belemmeringen
Dagdeel 6: Profielschets en plan van aanpak

Werkwijze

In een groep van maximaal 8 personen wordt gewerkt aan het vergroten van inzichten betreffende de eigen loopbaanontwikkeling. Op grond van werkervaringen uit het verleden, zelfanalyse en wensen ten aanzien van de toekomst worden de mogelijkheden voor de verdere loopbaanontwikkeling uitgekristalliseerd. Als instrument hiervoor krijg je een trainingsmap met oefeningen die thuis gemaakt kunnen worden. De training bestaat uit 6 dagdelen van elk 3 uur.

Resultaat

Aan het eind van de training maak je een profielschets, bestaande uit een persoonsprofiel en een beroepsprofiel. In het persoonsprofiel beschrijf je inzichten omtrent kwaliteiten, sterkte/zwakteanalyse en kennis en vaardigheden door antwoord te geven op de vragen: Wie ben ik? en Wat kan ik? In het beroepsprofiel beschrijf je de gewenste functie en werksituatie, oftewel: Wat wil ik? Gekoppeld aan de profielschets maak je een plan van aanpak waarin de loopbaandoelen worden beschreven met de activiteiten die nodig zijn om deze te realiseren.

Data en locatie

Trainingsdata en locatie op aanvraag beschikbaar. 

Tarief

De Training Loopbaankeuzes bedraagt € 750 exclusief BTW en inclusief trainingsmap en koffie/thee. 

Vraag vrijblijvend informatie aan

 
 
 
 
 
  Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring