Authentiek communiceren (kun je leren)

Voor wie?

Professionals die willen werken aan een effectievere manier van communiceren.

Als je je soms ongewild gedraagt als...

een olifant in een porseleinkast
een grijze muis op de achtergrond
een vredelievende en conflict vermijdende aanpasser
een ongenuanceerde recht-door-zee-er
een loyale ja-knikker
een fanatieke winstjager
een oppervlakkige losbol
een zweverige creatieveling
een betweterige perfectionist
een grenzeloze enthousiasteling…

Lees dan verder...

Hoe kom je over op de ander? Hoe bereik je effectief je doel in je communicatie? Als je meer wilt leren over je eigen manier van communiceren en beter wilt kunnen aansluiten bij anderen, dan is deze training misschien iets voor jou. In drie dagdelen training krijg je inzicht in jezelf en krijg je concrete handvatten aangereikt die jouw manier van communiceren versterken, op een manier die echt bij jou past. Zowel privé als in een werksituatie zul je authentieker verbinding maken met anderen en daardoor beter je doelen bereiken.

Werkwijze

De training bestaat uit een mix van theorie en praktijk, onder begeleiding van 3 professionele trainers. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Na de aanmelding voor de training Authentiek Communiceren neemt één van de trainers van Van Dam Loopbaanbegeleiding contact met je op voor een (telefonisch) intakegesprek. In dit gesprek wordt afgestemd of jouw wensen en verwachtingen en het trainingsaanbod voldoende op elkaar aansluiten.

Data en locatie

Nieuwe data en locaties zijn op aanvraag beschikbaar.

Tarief

Het tarief voor de training Authentiek Communiceren bedraagt € 500 per deelnemer exclusief BTW en inclusief materiaal, Disc-rapportage, koffie en thee. 

Vraag vrijblijvend informatie aan

 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring