Sollicitatiecheck

Voor wie?

Mensen die zich gericht willen voorbereiden op een sollicitatiegesprek en concrete handvatten willen krijgen voor een optimale presentatie van zichzelf op de arbeidsmarkt.

Sollicitatiecheck

De Sollicitatiecheck is een eenmalige sessie met een loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding. De Sollicitatiecheck bestaat uit:

  • Een uitgebreide check van de sollicitatiebrief, Curriculum Vitae en LinkedIn-profiel.
  • Het individueel trainen van een sollicitatiegesprek.

Werkwijze

Voorafgaand aan de Sollicitatiecheck mail je een relevante vacature en bijbehorende motivatiebrief en CV. Tijdens de check trainen we een sollicitatiegesprek, terwijl het op beeld wordt vastgelegd. Daarna evalueren we samen met jou uitgebreid het gesprek en ontvang je feedback en adviezen ter verbetering. 

Resultaat

Aan het eind van de Sollicitatiecheck beschik je over een gedegen motivatiebrief, curriculum Vitae en LinkedIn-profiel. Daarnaast ben je goed voorbereid op het sollicitatiegesprek.

Tarief

Regulier tarief: € 250 exclusief BTW.
Particulier tarief: € 200 exclusief BTW.

Gratis Netwerktraining

Meld je aan voor een Sollicitatiecheck of Loopbaancheck en neem gratis deel aan de eerstvolgende Mobiliteitstraining Netwerken in het voorjaar of najaar.

Vraag vrijblijvend informatie aan

 
 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring