Trainingen

Mobiliteitstrainingen

In de mobiliteitstrainingen word je intensief getraind om je optimaal te presenteren op de arbeidsmarkt. Lees meer over de mobiliteitstrainingen.

Training Authentiek Communiceren

Graag je communicatievaardigheden verbeteren? Lees meer over de Training Authentiek Communiceren.

Sollicitatiecheck

Een eenmalige individuele sessie waarin we werken aan een prima sollicitatiebrief, CV, LinkedIn-profiel n trainen we een sollicitatiegesprek met behulp van een videocamera. Lees meer over de Sollicitatiecheck.

Gratis workshops

Workshop Sterk in je werk (special!)

Zeg eens eerlijk, zou je solliciteren op je huidige baan?! Kom naar de gratis workshop: “Waar loop jij tegen aan in je baan?!” Lees meer over de workshop en stap in.

Workshop Loopbaan op koers (gratis!)

Wij organiseren regelmatig de Loopbaanworkshop. Lees meer over de workshop Loopbaan op koers.

Workshop Solliciteren met succes (gratis!)

Wij organiseren regelmatig de workshop Solliciteren met succes. Lees meer over de workshop Solliciteren met succes.

Trainingen Energieke medewerkers

Duurzame inzetbaarheidstraining

Vitale medewerkers doen de goede dingen en doen dingen goed n effectief. In deze Duurzame inzetbaarheidstraining brengen we de energiegevers en -vragers van de medewerkers in kaart. Daarnaast bieden wij praktische tools om overzicht in het werk te krijgen en prioriteiten te bepalen. Lees meer over de Duurzame inzetbaarheidstraining.

Loopbaantraining

Past de baan die de medewerker n doet bij de persoon die hij/zij n is? En past deze baan over 3 jaar nog steeds? Deze vragen staan centraal in deze Loopbaantraining. We verkennen uitgebreid de competenties van de medewerkers en vertalen deze in kerncompetenties, ontwikkelpunten en potentile burn-outs. Lees meer over de Loopbaantraining.

Persoonlijke effectiviteitstraining

Beter communiceren, conflicten voorkomen of verminderen en anderen positief benvloeden. In de Persoonlijke effectiviteitstraining krijgen medewerkers inzicht in hun voorkeursgedrag en communicatiestijl aan de hand van de 4 persoonlijkheidsstijlen van het DISC model. Lees meer over de Persoonlijke effectiviteitstraining.

Feedbacktraining

Bij veel organisaties kunnen conflicten worden voorkomen door het effectief geven van feedback. In deze Feedbacktraining leren medewerkers om feedback te geven n te ontvangen. Medewerkers krijgen tips en reflecteren op zichzelf. Lees meer over de Feedbacktraining.

Loopbaanlunch & Vitaliteitslunch

Alle trainingen en workshops kunnen ook in-company worden aangeboden. Daarnaast organiseren wij regelmatig Loopbaanlunches & Vitaliteitslunches bij organisaties. Wij zorgen voor het programma, u zorgt voor de lunch. Wij vertellen u hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op.