Trainingen

Mobiliteitstrainingen

In de mobiliteitstrainingen word je intensief getraind om je optimaal te presenteren op de arbeidsmarkt. Lees meer over de mobiliteitstrainingen.

Sollicitatiecheck

Een eenmalige individuele sessie waarin we werken aan een prima sollicitatiebrief, CV, LinkedIn-profiel Ún trainen we een sollicitatiegesprek met behulp van een videocamera. Lees meer over de Sollicitatiecheck.

Gratis workshops

Workshop Sterk in je werk (gratis!)

Hoe blijf ik vitaal in mijn baan? Wij organiseren op woensdagavond 22 april de online workshop Sterk in je werk. Lees meer over de workshop Sterk in je werk.

Workshop Loopbaan op koers (gratis!)

Welke baan past bij mij? Wij organiseren op 13 mei a.s. de online workshop Loopbaan op koers. Lees meer over de workshop Loopbaan op koers.

Workshop Solliciteren met succes (gratis!)

Hoe vind ik een leuke baan? Wij organiseren regelmatig de workshop Solliciteren met succes. Lees meer over de workshop Solliciteren met succes.

Trainingen Energieke medewerkers

Duurzame inzetbaarheidstraining

Vitale medewerkers doen de goede dingen en doen dingen goed Ún effectief. In deze Duurzame inzetbaarheidstraining brengen we de energiegevers en -vragers van de medewerkers in kaart. Daarnaast bieden wij praktische tools om overzicht in het werk te krijgen en prioriteiten te bepalen. Lees meer over de Duurzame inzetbaarheidstraining.

Loopbaantraining

Past de baan die de medewerker n˙ doet bij de persoon die hij/zij n˙ is? En past deze baan over 3 jaar nog steeds? Deze vragen staan centraal in deze Loopbaantraining. We verkennen uitgebreid de competenties van de medewerkers en vertalen deze in kerncompetenties, ontwikkelpunten en potentiŰle burn-outs. Lees meer over de Loopbaantraining.

Persoonlijke effectiviteitstraining

Beter communiceren, conflicten voorkomen of verminderen en anderen positief be´nvloeden. In de Persoonlijke effectiviteitstraining krijgen medewerkers inzicht in hun voorkeursgedrag en communicatiestijl aan de hand van de 4 persoonlijkheidsstijlen van het DISC model. Lees meer over de Persoonlijke effectiviteitstraining.

Feedbacktraining

Bij veel organisaties kunnen conflicten worden voorkomen door het effectief geven van feedback. In deze Feedbacktraining leren medewerkers om feedback te geven Ún te ontvangen. Medewerkers krijgen tips en reflecteren op zichzelf. Lees meer over de Feedbacktraining.

Training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden

Ben je leidinggevende en wil jij je medewerkers optimaal kunnen faciliteren in hun loopbaanontwikkeling? Lees meer over Training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden.

Loopbaanlunch & Vitaliteitslunch

Alle trainingen en workshops kunnen ook in-company worden aangeboden. Daarnaast organiseren wij regelmatig Loopbaanlunches & Vitaliteitslunches bij organisaties. Wij zorgen voor het programma, u zorgt voor de lunch. Wij vertellen u hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op.