Ontwikkeladvies voor 45-plussers 

Ben jij 45 jaar of ouder, werk je minimaal 12 uur, ben je niet langdurig ziek en zit je niet in een reorganisatie? Dan kun je deelnemen aan het Ontwikkeladvies 45+ en ontvang je 4 uur gratis loopbaancoaching door een ervaren adviseur. ZZP’ers die aan deze eis voldoen komen ook in aanmerking! Voor het Ontwikkeladvies 45+ hebben wij een speciaal programma ontwikkeld om je loopbaan eens goed tegen het licht te houden. 

Werkwijze

Het Ontwikkeladvies 45+ bestaat uit 3 individuele gesprekken met een loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding. De gesprekken vinden doorgaans tweewekelijks plaats. Je doorloopt een speciaal programma Ontwikkeladvies 45+ met opdrachten en testen op het gebied van loopbaanwaarden, drijfveren, competenties, branches en beroepen.

Resultaat

Na het Ontwikkeladvies 45+ heb je inzicht in je talenten en ambities, weet je wat je energie kost en wat je energie geeft en benut je jouw talenten en vaardigheden optimaal. Daarnaast heb je een helder beeld van de stappen die je kunt zetten om te bereiken wat je wilt.

Aanmelden niet meer mogelijk

Op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid staat dat er momenteel geen ruimte is voor nieuwe registraties. Hierdoor bestaat de kans dat wij geen subsidie ontvangen voor nieuwe Ontwikkeladviestrajecten. We hebben helaas moeten besluiten om geen nieuwe Ontwikkeladviezen te starten. Wij hopen op uw/jouw begrip!

Vanaf januari gaan we Ontwikkeladvies 45+ weer aanbieden. Helaas zonder  subsidie, maar wel voor een aantrekkelijk tarief. Binnenkort meer nieuws!