Ontwikkeladvies voor 45-plussers (gratis!)

Ben jij 45 jaar of ouder, werk je minimaal 12 uur, ben je niet langdurig ziek en zit je niet in een reorganisatie? Dan kun je deelnemen aan het Ontwikkeladvies 45+ en ontvang je 4 uur gratis loopbaancoaching door een ervaren adviseur. ZZP’ers die aan deze eis voldoen komen ook in aanmerking! Voor het Ontwikkeladvies 45+ hebben wij een speciaal programma ontwikkeld om je loopbaan eens goed tegen het licht te houden.

Werkwijze

Het Ontwikkeladvies 45+ bestaat uit 3 individuele gesprekken met een loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding. De gesprekken vinden doorgaans tweewekelijks plaats. Je doorloopt een speciaal programma Ontwikkeladvies 45+ met opdrachten en testen op het gebied van loopbaanwaarden, drijfveren, competenties, branches en beroepen.

Resultaat

Na het Ontwikkeladvies 45+ heb je inzicht in je talenten en ambities, weet je wat je energie kost en wat je energie geeft en benut je jouw talenten en vaardigheden optimaal. Daarnaast heb je een helder beeld van de stappen die je kunt zetten om te bereiken wat je wilt.

Tijdelijk volgeboekt in Amersfoort en Veenendaal

Vanwege de grote vraag is het tijdelijk niet mogelijk om je aan te melden voor het Ontwikkeladvies 45+ in Amersfoort en Veenendaal. Excuses voor het ongemak! 

Deelname is gratis!

Ontwikkeladvies 45+ is gratis, maar wacht niet te lang met aanmelden want deze mogelijkheid is beschikbaar zo lang er subsidiegeld is. 

Vraag vrijblijvend informatie aan 

 
 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.