Ontwikkeladvies voor 45-plussers 

Ben jij 45 jaar of ouder? Neem dan deel aan Ontwikkeladvies 45+ en we kijken samen naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt, en welke banen en branches bij jou passen. Wij helpen je ook om nieuwe plannen te maken, zodat je met plezier blijft werken. Voor het Ontwikkeladvies 45+ hebben wij een speciaal programma ontwikkeld om je loopbaan eens goed tegen het licht te houden.

Ontwikkeladvies 45+ was een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Helaas is er geen subsidie meer beschikbaar. Wij willen 45-plussers graag deze ondersteuning blijven bieden en maken daarom een doorstart met Ontwikkeladvies 45+.  

Werkwijze

Het Ontwikkeladvies 45+ bestaat uit 3 individuele gesprekken met een loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding. De gesprekken vinden doorgaans tweewekelijks plaats. Je doorloopt een speciaal programma Ontwikkeladvies 45+ met opdrachten en testen op het gebied van loopbaanwaarden, drijfveren, competenties, branches en beroepen.

Resultaat

Na het Ontwikkeladvies 45+ heb je inzicht in je talenten en ambities, weet je wat je energie kost en wat je energie geeft en benut je jouw talenten en vaardigheden optimaal. Daarnaast heb je een helder beeld van de stappen die je kunt zetten om te bereiken wat je wilt.

Tarief

Het tarief voor Ontwikkeladvies 45+ bedraagt € 600 exclusief BTW

Het tarief is op basis van 3 sessies en er gaat geen kennismakingsgesprek aan vooraf. 

Gratis Netwerktraining

Meld je aan voor een Loopbaancheck, Sollicitatiecheck of Ontwikkeladvies 45+ en neem gratis deel aan de eerstvolgende training Netwerken in het voorjaar of najaar. 

Vraag vrijblijvend informatie aan

 
 
 
 
 
 

 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.