Ondernemerstraject

Voor startende ondernemers

Overweeg je te starten als zelfstandig ondernemer? Wij ondersteunen je graag en onderzoeken samen of het ondernemerschap bij je past en of jouw producten/diensten te vermarkten zijn. In het Ondernemerstraject brengen we je ondernemersvaardigheden in kaart en bieden gedegen ondersteuning voor een succesvolle start in het ondernemerschap.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voordat je start met het Ondernemerstraject, vindt er een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats met een adviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding. Wij bieden trajecten op maat en vinden het belangrijk om aan te sluiten bij jouw wensen en verwachtingen. Daarom wordt in dit gesprek gekeken naar jouw vertrekpunt: waar sta je nu en waar wil je naar toe? Wat heb je nodig om het Ondernemerstraject te laten slagen? Ook informeren wij je in dit gesprek over onze werkwijze en methodieken en de mogelijke opbouw van het traject.

Werkwijze

Het Ondernemerstraject bestaat uit 6 sessies exclusief het intakegesprek; een sessie duurt tussen de ÚÚn en anderhalf uur. In de eerste 2 sessies wordt gewerkt aan een extern gericht profiel, bestaande uit een persoonsprofiel en een beroepsprofiel. Het persoonsprofiel bestaat uit een overzicht van kwaliteiten, sterkte/zwakteanalyse en kennis en vaardigheden. Er wordt in kaart gebracht waar je kracht zit als ondernemer, je ontwikkelpunten en waar ondersteuning nodig is. In het beroepsprofiel worden de wensen ten aanzien van diensten, klanten en markten weergegeven. De daaropvolgende 4 sessies staan in het teken van het starten als ondernemer. We werken samen aan het realiseren van een ondernemersplan inclusief een marketingmix. Daarnaast worden financiŰle en fiscale aspecten in kaart gebracht. Tenslotte geven wij advies over marketing- en communicatieactiviteiten (bereik doelgroep, huisstijl, website, netwerken en acquisitie).

Resultaat

De doelstelling van het Ondernemerstraject is het bieden van inzicht in ondernemersvaardigheden en ondersteuning bij het (eventueel) starten als zelfstandig ondernemer.

Tarief

Regulier tarief: € 1.200 exclusief BTW
Particulier tarief: € 960 exclusief BTW

Het reguliere tarief is van toepassing indien de werkgever de betreffende medewerker wenst te ondersteunen bij het starten als zelfstandig ondernemer. In dat geval financiert de werkgever het traject. Bij het particulier tarief financiert de startende ondernemer het traject zelf. Het traject is volledig fiscaal aftrekbaar.

Het tarief is op basis van 6 sessies exclusief het kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Het tarief voor een eventuele rapportage bedraagt € 150 exclusief 21% BTW. 

Vraag vrijblijvend informatie aan

 
 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Gratis deelname aan de Training Netwerken

Netwerken is uiteraard van groot belang om succesvol te ondernemen. Bij aanmelding voor het Ondernemerstraject kun je gratis deelnemen aan de Training Netwerken in het voorjaar of najaar.