Loopbaancheck medewerkers Rabobank

De financiële sector is continu in beweging en de Rabobank wil graag optimaal inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Als je werkzaam bent bij de Rabobank gaan deze ontwikkelingen vast niet aan je voorbij. Mogelijk vervalt of verandert je functie of is er uitzicht op een nieuwe functie. Vroeg of laat kom je voor de vragen te staan: Zit ik nog op goede plek en hoe ziet het vervolg van mijn loopbaan eruit?

Van Dam Loopbaanbegeleiding is een van de preferred suppliers voor de uitvoering van Loopbaanchecks voor medewerkers van de Rabobank. Een Loopbaancheck kan gevolgd worden vanuit onze vestiging in Groningen, Zwolle, Veenendaal of Sliedrecht. Wij verzorgen Loopbaanchecks in het kader van loopbaan en ontwikkeling, maar ook voor de fase van actieve mobiliteit in het kader van het Sociaal Plan. 

Ontwikkelbudget

Als medewerker van de Rabobank ontvang je jaarlijks een persoonlijk Ontwikkelbudget. Met dit budget kun je zelf kiezen welke opleiding je wilt volgen. Het budget kun je besteden zonder akkoord van je manager. Je neemt zelf de regie en kunt je eigen keuze maken met betrekking tot je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het budget van 2017 mag je, mits deze nog niet (volledig) is besteed, in 2018 alsnog benutten. Het Ontwikkelbudget kun je - ook als je actief mobiel bent - onder meer inzetten voor het volgen van een Loopbaancheck bij Van Dam Loopbaanbegeleiding.  

Loopbaancheck

De Loopbaancheck biedt een degelijk programma om je loopbaan eens goed tegen het licht te houden. Met een Loopbaancheck neem je kort en krachtig je loopbaan onder de loep. Het heeft als doel om je talenten, ambities en ontwikkelmogelijkheden scherper in beeld te krijgen. Door een Loopbaancheck word je je bewust van wat jou in je werk motiveert en eventueel belemmert. De Loopbaancheck draag bij aan het versterken van de inzetbaarheid en het vergroten van een realistisch arbeidsmarktperspectief (intern of extern).

Groningen, Drachten, Zwolle, Almelo, Veenendaal, Amsterdam of Sliedrecht

Van Dam Loopbaanbegeleiding is een van de preferred suppliers voor de uitvoering van de Loopbaanchecks voor medewerkers van de Rabobank. Een Loopbaancheck kan gevolgd worden vanuit een van onze locaties in Groningen, Drachten, Zwolle, Almelo, Veenendaal, Amsterdam of Sliedrecht.

Hoe gaat de Loopbaancheck in zijn werk?

De Loopbaancheck bestaat uit 3 individuele gesprekken met een loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding. De gesprekken vinden doorgaans tweewekelijks plaats. Voorafgaand aan de start ontvang je een vragenlijst betreffende je loopbaansituatie met het verzoek deze, samen met een CV, retour te mailen naar de betreffende loopbaanadviseur. Mocht je reeds via het Loopbaanportaal van de Rabobank testen hebben uitgevoerd dan zullen we je vragen deze ook te mailen. Vervolgens doorloop je een gedegen programma met opdrachten en (online) testen op het gebied van competenties, loopbaanwaarden en gewenste loopbaanontwikkeling binnen of buiten de Rabobank of gelieerde organisatie waar je werkzaam bent. Deze oefeningen/instrumenten zijn erop gericht om jou te ondersteunen in het realiseren van je persoonsprofiel, ambitieprofiel en actieplan.

Wat levert de Loopbaancheck op?

In de Loopbaancheck ga je vooral zelf aan het werk. Uiteraard adviseert en coacht de loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding je gedurende de check, maar uiteindelijk ben je zélf de regisseur van je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat van de Loopbaancheck is:

  • een goed basis CV
  • een persoonsprofiel met een helder beeld van wie je bent en wat je kunt
  • een ambitiestatement met een door jou beschreven richting in je loopbaan
  • concreet zicht op hoe je een en ander om gaat zetten in gerichte acties

Informatie en aanmelding

Via onderstaand aanmeldingsformulier kun je je aanmelden voor de Loopbaancheck. Je hebt daarbij geen toestemming nodig van je manager. Het tarief voor de Loopbaancheck bedraagt € 750,- inclusief btw. Bij aanvang van de Loopbaancheck mailen we jou een factuur met je privéadres. De factuur dien je zelf te voldoen. Vervolgens kun je de factuur opvoeren in HR Zelfbediening en bij de eerstvolgende salarisbetaling ontvang je dan het bedrag (tot het maximum van je nog beschikbare budget). Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je gerust contact met ons opnemen. Na aanmelding neemt een loopbaanadviseur van de betreffende vestiging zo spoedig mogelijk contact met je op.


Aanmeldingsformulier Loopbaancheck Rabobank


 
 
 
 
 
 
 
 


Rabobank
Werkzaam bij Rabobank of daaraan gelieerde organisatie:


 
 


 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring