Loopbaancheck medewerkers Rabobank

De financiële sector is continu in beweging en de Rabobank wil graag optimaal inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Als je werkzaam bent bij de Rabobank gaan deze ontwikkelingen vast niet aan je voorbij. Mogelijk vervalt of verandert je functie of is er uitzicht op een nieuwe functie. Vroeg of laat kom je voor de vragen te staan: Zit ik nog op goede plek en hoe ziet het vervolg van mijn loopbaan eruit?

Van Dam Loopbaanbegeleiding is een van de preferred suppliers voor de uitvoering van Loopbaanchecks voor medewerkers van de Rabobank. Een Loopbaancheck kan gevolgd worden vanuit onze locaties in Groningen, Drachten, Zwolle, Almelo, Hardenberg, Veenendaal, Amersfoort, Amsterdam of Sliedrecht. Wij verzorgen Loopbaanchecks in het kader van loopbaan en ontwikkeling, maar ook voor de fase van actieve mobiliteit in het kader van het Sociaal Plan. 

Ontwikkelbudget

Als medewerker van de Rabobank ontvang je jaarlijks een persoonlijk Ontwikkelbudget. Met dit budget kun je zelf kiezen welke opleiding je wilt volgen. Het budget kun je besteden zonder akkoord van je manager. Je neemt zelf de regie en kunt je eigen keuze maken met betrekking tot je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het Ontwikkelbudget kun je - ook als je actief mobiel bent - onder meer inzetten voor het volgen van een Loopbaancheck bij Van Dam Loopbaanbegeleiding. Daarnaast kun je het Ontwikkelbudget ook inzetten voor andere trajecten bij Van Dam Loopbaanbegeleiding, zoals het traject Vitaal Verder gericht op duurzame inzetbaarheid.  

Loopbaancheck

De Loopbaancheck biedt een degelijk programma om je loopbaan eens goed tegen het licht te houden. Met een Loopbaancheck neem je kort en krachtig je loopbaan onder de loep. Het heeft als doel om je talenten, ambities en ontwikkelmogelijkheden scherper in beeld te krijgen. Door een Loopbaancheck word je je bewust van wat jou in je werk motiveert en eventueel belemmert. De Loopbaancheck draag bij aan het versterken van de inzetbaarheid en het vergroten van een realistisch arbeidsmarktperspectief (intern of extern).

Groningen, Drachten, Zwolle, Almelo, Hardenberg, Veenendaal, Amersfoort, Amsterdam of Sliedrecht

Van Dam Loopbaanbegeleiding is een van de preferred suppliers voor de uitvoering van de Loopbaanchecks voor medewerkers van de Rabobank. Een Loopbaancheck kan gevolgd worden vanuit een van onze locaties in Groningen, Drachten, Zwolle, Almelo, Hardenberg, Veenendaal, Amersfoort, Amsterdam of Sliedrecht.

Hoe gaat de Loopbaancheck in zijn werk?

De Loopbaancheck bestaat uit 3 individuele gesprekken met een loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding. De gesprekken vinden doorgaans tweewekelijks plaats. Voorafgaand aan de start ontvang je een vragenlijst betreffende je loopbaansituatie met het verzoek deze, samen met een CV, retour te mailen naar de betreffende loopbaanadviseur. Mocht je reeds via het Loopbaanportaal van de Rabobank testen hebben uitgevoerd dan zullen we je vragen deze ook te mailen. Vervolgens doorloop je een gedegen programma met opdrachten en (online) testen op het gebied van competenties, loopbaanwaarden en gewenste loopbaanontwikkeling binnen of buiten de Rabobank of gelieerde organisatie waar je werkzaam bent. Deze oefeningen/instrumenten zijn erop gericht om jou te ondersteunen in het realiseren van je persoonsprofiel, ambitieprofiel en actieplan.

Wat levert de Loopbaancheck op?

In de Loopbaancheck ga je vooral zelf aan het werk. Uiteraard adviseert en coacht de loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding je gedurende de check, maar uiteindelijk ben je zélf de regisseur van je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat van de Loopbaancheck is:

  • een goed basis CV
  • een persoonsprofiel met een helder beeld van wie je bent en wat je kunt
  • een ambitiestatement met een door jou beschreven richting in je loopbaan
  • concreet zicht op hoe je een en ander om gaat zetten in gerichte acties

Informatie en aanmelding

Aanmelden voor de Loopbaancheck kan alleen via Time2Grow. Hier kun je ook je Ontwikkelbudget voor gebruiken. Zodra je een Loopbaancheck boekt via Time2Grow ontvangt Van Dam Loopbaanbegeleiding een orderbevestiging van Time2Grow. Nadat wij akkoord hebben gegeven (via een link die wij binnen 7 dagen van Time2Grow ontvangen) is de aanvraag definitief. Wij factureren vervolgens de Loopbaancheck via Bloomville. 

Hier kun je je aanmelden voor de Loopbaancheck via Time2Grow

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je gerust contact met ons opnemen. Na aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om af te stemmen op welke locatie van Van Dam Loopbegeleiding je de Loopbaancheck wenst te volgen.