Loopbaancheck

Je denkt wel eens na over ander werk, maar je hebt onvoldoende zicht op eventuele mogelijkheden daarvoor. Dan kan het goed zijn om je aan te melden voor een Loopbaancheck. Een Loopbaancheck is een eenmalig individueel gesprek met een ervaren loopbaanadviseur, waarbij je jouw loopbaandilemma's eens goed kunt bespreken.

Loopbaancheck

De Loopbaancheck is een uitgebreid gesprek met een loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Huidige functie, werksituatie en loopbaanfase
  • Opleiding en werkervaring
  • Motivatie en drijfveren
  • Competenties en ontwikkeling 
  • Gewenste loopbaanontwikkeling
  • Adviezen voor te ondernemen actie

Werkwijze

Voorafgaand aan de Loopbaancheck ontvang je per mail een uitgebreide vragenlijst betreffende de loopbaansituatie. Deze vragenlijst helpt je om meer inzicht te krijgen in jouw situatie en je eigen wensen en verwachtingen concreet te formuleren. De ingevulde vragenlijst vormt leidraad voor het gesprek. Daarnaast worden er tijdens de sessie, indien relevant, passende instrumenten ingezet op het gebied van competenties, drijfveren of loopbaanwaarden. 

Resultaat

Aan het eind van de Loopbaancheck heb je inzicht in je competenties, drijfveren en loopbaanwaarden en globaal zicht op mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling. Ook kan vanuit de Loopbaancheck de wens ontstaan voor een uitgebreidere en nog concretere heroriŽntatie op de loopbaanontwikkeling. In dit geval kunnen we je informeren over het Loopbaantraject, Coaching en/of Outplacement. De Loopbaancheck wordt in dit geval niet in rekening gebracht, maar gezien als kennismakingsgesprek voor een vervolgtraject.

Tarief

Regulier tarief: € 250 exclusief BTW
Particulier tarief: € 200 exclusief BTW

Gratis Netwerktraining

Meld je aan voor een Loopbaancheck of Sollicitatiecheck en neem gratis deel aan de eerstvolgende Mobiliteitstraining Netwerken in het voorjaar of najaar. 

Vraag vrijblijvend informatie aan

 
 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Ben je werkzaam bij de Rabobank?

Van Dam Loopbaanbegeleiding verzorgt Loopbaanchecks voor medewerkers van de Rabobank in het kader van de CAO en het Sociaal Plan (fase van Actieve Mobiliteit). Lees meer over de Loopbaancheck voor medewerkers van de Rabobank.