Loopbaanbegeleiding

Loopbaancheck

Je denkt wel eens na over ander werk, maar je hebt onvoldoende zicht op eventuele mogelijkheden daarvoor. Dan kan het goed zijn om je aan te melden voor een Loopbaancheck. Een Loopbaancheck is een eenmalig individueel gesprek met een ervaren loopbaanadviseur, waarbij je jouw loopbaandilemma's eens goed kunt bespreken. Lees meer over de Loopbaancheck.

Loopbaantraject

'Zelfinzicht zonder actie leidt tot verstarring; actie zonder zelfinzicht leidt tot verwarring'. Een uitspraak die aangeeft dat actie en zelfinzicht niet zonder elkaar kunnen. In een Loopbaantraject krijg je meer zicht op je diepere drijfveren en motivaties. Er wordt helder wie je bent, wat je kunt en wat je wilt en word je uitgedaagd zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen loopbaankeuzes en -ontwikkeling. Van Dam Loopbaanbegeleiding heeft hiervoor een degelijk programma voor loopbaanheroriŽntatie ontwikkeld. Dit individuele begeleidingstraject heeft als resultaat een duidelijk profiel en een plan van aanpak om gericht aan je persoonlijke loopbaandoelen te werken. Lees meer over het Loopbaantraject.


Traject voor startende ondernemers

Overweeg je te starten als zelfstandig ondernemer? Wij ondersteunen je graag en onderzoeken samen of het ondernemerschap bij je past en of jouw producten/diensten te vermarkten zijn. In het Ondernemerstraject brengen we je ondernemersvaardigheden in kaart en bieden gedegen ondersteuning voor een succesvolle start in het ondernemerschap. Lees meer over het Ondernemerstraject.