Coaching

Wij geloven dat zelfinzicht aanzet tot ontwikkeling. Groei in zelfkennis kan helpen om gerichter keuzes te maken die bij je passen. Als je eens stil wilt staan bij de manier waarop je functioneert en wilt werken aan je persoonlijke effectiviteit, is individuele coaching een goed middel. Onder begeleiding van een coach werk je aan jouw persoonlijke leerdoelen. Ook kun je ÚÚn van onze andere trajecten uitbreiden met een aantal coachingssessies.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voordat je je aanmeldt, vindt er een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats met een coach van Van Dam Loopbaanbegeleiding. In dit gesprek kunnen we over en weer kennismaken en proberen we jouw doelstellingen voor het traject zo helder mogelijk op tafel te krijgen. We kunnen onderling afstemmen of jouw wensen en verwachtingen aansluiten op wat wij kunnen bieden.

Werkwijze

Bij een Coachingstraject staat het vergroten van je bewustzijn ten aanzien van denken, voelen, handelen en willen centraal. Tijdens de coaching wordt gewerkt aan bewustwording van je gedrag en diepere, onbewuste drijfveren. Dit vergroot je zelfinzicht in structurele, belemmerende patronen en biedt handvaten om deze om te buigen. Hierbij maken wij gebruik van verschillende methodieken zoals de Rationeel Emotieve Training (RET) Transactionele Analyse, Kernkwaliteiten en het Enneagram. Tijdens de coaching lever je zelf casu´stiek aan waarop je gecoacht wil worden. Ook kan gebruik gemaakt worden van (online) testen. Het aantal sessies dat wenselijk is verschilt per persoon en wordt na het kennismakingsgesprek in onderling overleg vastgesteld. Gemiddeld duurt een Coachingstraject 6 tot 10 sessies. Ook is het mogelijk coaching te combineren met een Loopbaantraject.

Resultaat

De doelstelling van een Coachingstraject is dat je concreet zicht krijgt op je eigen functioneren en instrumenten aangereikt krijgt om aan de slag te kunnen met je ontwikkelpunten. Er is meer inzicht ontstaan in je diepere drijfveren en motivaties, kwaliteiten en valkuilen. Je neemt verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen acties en bent in staat persoonlijke doelen te formuleren en de stappen die nodig zijn om deze doelen te bereiken.

Tarief

Regulier tarief: € 200 exclusief BTW per sessie van anderhalf uur.
Particulier tarief: € 160 exclusief BTW per sessie van anderhalf uur.

Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Het tarief voor een eventuele rapportage bedraagt € 150 exclusief 21% BTW. 

Vraag vrijblijvend informatie aan

 
 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring