Over Van Dam Loopbaanbegeleiding

Betrokkenheid, kwaliteit en ondernemerschap zijn kernwoorden voor onze organisatie. Wij zijn altijd op zoek naar zingeving en verbinding en willen mensen en organisaties uitdagen om te ontdekken waar hun kwaliteiten en drijfveren liggen, om van daaruit in beweging te komen. Respect, integriteit, eerlijkheid en duidelijkheid kenmerken onze manier van werken.

Van Dam Loopbaanbegeleiding is gestart in 2001. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het begeleiden, trainen en adviseren van mensen in het kader van outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching, re´ntegratie en duurzame inzetbaarheid. Wij staan garant voor professionele dienstverlening en persoonlijke betrokkenheid voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

Van Dam Loopbaanbegeleiding werkt volgens de gedragscode van NOLOC, de vereniging voor loopbaanprofessionals. Wij bieden onze dienstverlening aan vanuit onze locaties in Groningen, DrachtenZwolle, Almelo, HardenbergVeenendaal, AmersfoortAmsterdam en Sliedrecht. Daarnaast werken wij ook graag op de locatie van de opdrachtgever.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom!