No ek foarhannen yn FryslÔn

10% koarting at jo starte in november

Van Dam Loopbaanbegeleiding is nu ook actief in Friesland! Opdrachtgevers en kandidaten kunnen wij hier nu nog beter ondersteunen bij loopbaanvragen. Arbeidspsycholoog Jarno Holtman heeft de deuren geopend van de nieuwe locatie aan de A7 in Drachten. 

Jarno: “Vanuit Friesland kregen we steeds meer aanvragen, waardoor we nu de stap maken om de klanten niet naar ons toe te laten komen, maar wij naar hen. Friesland is een regio waar veel gebeurd. Vooral in sectoren zoals het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven zijn wij een ervaren partij. Van Dam Loopbaanbegeleiding faciliteert op het gebied van bijvoorbeeld Outplacement, Re´ntegratie, Loopbaanbegeleiding en trajecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Voor klanten uit Leeuwarden, Heerenveen, maar ook Dokkum en Wolvega zijn wij nu letterlijk in de buurt”

We hebben een mooie plek gevonden op de locatie van AchilleonZorg, Zonnedauw 30. Het kantoor is uitstekend bereikbaar met de auto Ún openbaar vervoer (vlakbij bushalte Transferium).

Openingsaanbod

Om de start van deze nieuwe gesprekslocatie te vieren hebben wij een mooi openingsaanbod. Iedereen die in de maand november een traject start in Drachten ontvangt 10% korting op het tarief.

Meer weten of profiteren van het openingsaanbod? Neem contact met ons op en/of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik maak graag gebruik van het openingsaanbod!

 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring