Gratis Vitaliteitsworkshop

Fit blijven en plezier in het werk houden, maar hoe?

Ervaar jij ook weleens vermoeidheid en stress in je baan? Of merk je dat je werk toch niet zoveel energie meer geeft als vroeger? Hoe vitaal en inzetbaar ben jij (eigenlijk) als medewerker? Terechte vragen, die goed zijn om eens bij stil te staan. Want het is belangrijk om gezond en energiek te blijven in deze steeds snellere en veeleisende arbeidsmarkt en een goede balans te vinden tussen werk en privÚ. Vitaliteit (fitheid) en duurzame inzetbaarheid (plezier en ontwikkeling) zijn de sleutelwoorden voor zowel de werkgever als voor jou als werknemer. Beiden hebben hierin een verantwoordelijkheid. Ben je ge´nteresseerd in wat jijzelf als werknemer kunt doen om hiermee aan de slag te gaan?

In de Vitaliteitsworkshop staat de vraag centraal: Hoe blijf ik met plezier en energie mijn werk doen? Tijdens deze laagdrempelige en interactieve workshop kun je je eigen loopbaan eens goed tegen het licht houden en onderzoeken waar in de werksituatie mogelijke knelpunten Ún oplossingen liggen om vitaal te blijven. We geven praktische tips en informatie, zodat je zelf in een paar eenvoudige stappen regie kunt nemen over waar je wel invloed op hebt... jezelf. Tijdens de workshop word je ook ge´nformeerd over hoe we je verder kunnen ondersteunen vanuit ons werk als loopbaanadviseurs en is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. Je kunt aan de workshop deelnemen als je nu in loondienst werkzaam bent. Deelname aan deze workshop is gratis.

Datum en locatie

Donderdagavond 17 mei bij Van Dam Loopbaanbegeleiding (Prisma 22) in Sliedrecht. De workshop start om 19.30 en duurt tot 20.30 uur. Wil je meer weten of direct aanmelden? Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Het aantal plaatsen is beperkt!

Informatie en aanmelden

 
 
 
 
 
 
 Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring