Gratis Loopbaanworkshop

Vertel je op een verjaardag graag over je werk? Het antwoord op deze vraag is vaak een betrouwbare graadmeter voor je werkplezier. Is het antwoord "ja", dan heb je vast een leuke baan waarover je enthousiast kan en wil vertellen. Is het antwoord "nee", dan kun je je afvragen waar dat mee te maken heeft. Mogelijk heb je het niet naar je zin, maar heb je je er allang bij neergelegd. Of is nu toch het moment gekomen dat je echt werk wil maken van je loopbaan? Je wilt graag weer nieuwe energie uit je baan halen. Misschien is het ook tijd voor een nieuwe loopbaanstap? 

Van Dam Loopbaanbegeleiding organiseert op 7 december a.s. een nieuwe informatieve Loopbaanworkshop. In deze workshop geven we je inzicht in welke aspecten een rol spelen bij het maken van de juiste loopbaankeuzes en bieden we handvatten voor het maken van een persoonlijk loopbaanplan. Daarnaast informeren we je graag over onze werkwijze bij loopbaanbegeleiding en maak je kennis met onze adviseurs. De workshop is gericht op medewerkers die op dit moment in loondienst werkzaam zijn bij een organisatie. Deelname aan deze workshop is gratis

Datum en locatie

Donderdagmiddag 7 december 2017 in Veenendaal

De workshop start om 15.30 en duurt tot 16.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om kennis te maken met onze adviseurs. Wil je meer weten of direct aanmelden? Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Het aantal plaatsen is beperkt!

Informatie en aanmelden