Trainingen

Mobiliteitstrainingen

In de tweewekelijkse mobiliteitstrainingen word je intensief getraind om je optimaal te presenteren op de arbeidsmarkt. Kijk hier voor meer informatie.

Sollicitatiecheck

Een eenmalige individuele sessie waarin we werken aan een prima sollicitatiebrief, CV, LinkedIn-profiel Ún trainen we een sollicitatiegesprek met behulp van een videocamera. Kijk hier voor meer informatie.

Training Loopbaankeuzes

Een intensieve groepsgerichte training van 6 avonden waarin je je heroriŰnteert op je loopbaanontwikkeling. Kijk hier voor meer informatie.

Teamtrainingen

Wij verzorgen ook teamtrainingen. Onze programma's zijn erop gericht om teams beter te laten samenwerken en gezamenlijk optimale resultaten te boeken. We bieden een teamtraject op maat en deze kan plaatsvinden in ons kantoor in Zwolle of Veenendaal, in-company of een locatie naar voorkeur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gratis workshops

Vitaliteitsworkshop (gratis!)

Werken aan je vitaliteit en inzetbaarheid? Van Dam Loopbaanbegeleiding organiseert regelmatig de Vitaliteitsworkshop rondom het thema: Hoe blijf ik met plezier en energie mijn werk doen? Kijk hier voor meer informatie.

Loopbaanworkshop (gratis!)

Wij organiseren op 7 december a.s. een informatieve Loopbaanworkshop in Veenendaal. Kijk hier voor meer informatie.

Workshop Solliciteren met Succes (gratis!)

Wij organiseren regelmatig de workshop Solliciteren met Succes. Kijk hier voor meer informatie.

Loopbaanlunch

Alle trainingen en workshops kunnen ook in-company worden aangeboden. Daarnaast organiseren wij regelmatig Loopbaanlunches bij organisaties. Wij zorgen voor het programma, u zorgt voor de lunch. Wij vertellen u hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op.