Trainingen

Mobiliteitstrainingen

In de tweewekelijkse mobiliteitstrainingen word je intensief getraind om je optimaal te presenteren op de arbeidsmarkt. Lees meer over de mobiliteitstrainingen.

Training Authentiek Communiceren (nieuw!)

Graag je communicatievaardigheden verbeteren? Lees meer over de Training Authentiek Communiceren.

Sollicitatiecheck

Een eenmalige individuele sessie waarin we werken aan een prima sollicitatiebrief, CV, LinkedIn-profiel ťn trainen we een sollicitatiegesprek met behulp van een videocamera. Lees meer over de Sollicitatiecheck.

Training Loopbaankeuzes

Een intensieve groepsgerichte training van 6 avonden waarin je je heroriŽnteert op je loopbaanontwikkeling. Lees meer over de Training Loopbaankeuzes.

Teamtrainingen

Wij verzorgen ook teamtrainingen. Onze programma's zijn erop gericht om teams beter te laten samenwerken en gezamenlijk optimale resultaten te boeken. We bieden een teamtraject op maat en deze kan plaatsvinden in ons kantoor in Zwolle of Veenendaal, in-company of een locatie naar voorkeur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gratis workshops

Vitaliteitsworkshop (gratis!)

Werken aan je vitaliteit en inzetbaarheid? Van Dam Loopbaanbegeleiding organiseert regelmatig de Vitaliteitsworkshop rondom het thema: Hoe blijf ik met plezier en energie mijn werk doen? Lees meer over de Vitaliteitsworkshop.

Loopbaanworkshop (gratis!)

Wij organiseren regelmatig de Loopbaanworkshop. Lees meer over de Loopbaanworkshop.

Workshop Solliciteren met Succes (gratis!)

Wij organiseren op vrijdagmiddag 6 april a.s. de workshop Solliciteren met Succes in Veenendaal. Lees meer over de workshop Solliciteren met Succes.

Loopbaanlunch

Alle trainingen en workshops kunnen ook in-company worden aangeboden. Daarnaast organiseren wij regelmatig Loopbaanlunches bij organisaties. Wij zorgen voor het programma, u zorgt voor de lunch. Wij vertellen u hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op.