Loopbaantraject

"Zoek werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken" is een bekend gezegde. Misschien wel iets te idealistisch, want elke baan kent minder positieve kanten. Toch zit er een kern van waarheid in deze uitspraak. Wij geloven dat mensen die werken vanuit innerlijke motivatie de meeste voldoening halen uit hun werk. Een Loopbaantraject geeft je de mogelijkheid om een aantal maanden bezig te gaan met de vragen: "Wat zijn mijn drijfveren, kwaliteiten en voorwaarden? Welke baan past daarbij en hoe vind ik die?"

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voordat je start met het loopbaantraject, vindt er een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats met een loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding. Wij bieden trajecten op maat en vinden het belangrijk om aan te sluiten bij jouw wensen en verwachtingen. Daarom wordt in dit gesprek gekeken naar jouw vertrekpunt: waar sta je nu en waar wil je naar toe? Wat heb je nodig om dit proces te laten slagen? Ook informeren wij je in dit gesprek over onze werkwijze en methodieken.

Werkwijze

Tijdens het Loopbaantraject doorloop je een gedegen programma met opdrachten en (online) testen op het gebied van persoonskenmerken, loopbaanwaarden, competenties, kernkwadranten, werkvelden en beroepen. Dit helpt je om antwoord te vinden op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? en Wat wil ik? De uitkomsten van deze opdrachten worden tijdens de loopbaansessies besproken. Een Loopbaantraject bestaat uit 6 sessies, die eens per twee of drie weken plaatsvinden. Indien wenselijk bestaat de mogelijkheid het Loopbaantraject met enkele sessies uit te breiden.

Resultaat

Resultaat van dit traject is een gedegen profiel, bestaande uit een persoonsprofiel en een beroepsprofiel. Het persoonsprofiel bestaat uit een overzicht van jouw kwaliteiten, sterkte/zwakteanalyse en kennis en vaardigheden. In het beroepsprofiel worden de wensen ten aanzien van functie en loopbaanontwikkeling weergegeven. Op basis hiervan maken we een plan van aanpak met concrete doelen en acties die nodig zijn om je gewenste loopbaankoers vorm te geven. 

Tarief

Regulier tarief: € 1.200 exclusief BTW
Particulier tarief: € 960 exclusief BTW

Het tarief is op basis van 6 sessies exclusief het kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Het tarief voor een eventuele rapportage bedraagt € 150 exclusief 21% BTW. Informeer ook naar onze interessante kortingen.

Vraag vrijblijvend informatie aan

 
 
 
 
 
  
Voordelen particulier Loopbaantraject

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 6 individuele sessies in Groningen, Zwolle, Veenendaal of Sliedrecht
  • Gratis deelname aan 5 mobiliteitstrainingen
  • Gratis deelname aan de training netwerken
  • Inclusief online Loopbaantesten
  • Gratis professionele LinkedInfoto
  • Speciaal particulier tarief: € 960 exclusief BTW
  • Kosten van het traject zijn fiscaal aftrekbaar